De ce trebuie să faci ecografie abdominală dacă ai avut COVID?

18 apr. 2021
medic ultrasonografist sante

Infecția cu Covid-19 afectează nu doar plămânii, dar și acutizează bolile pe care le-a avut persoana până la infectare.

Medicul ultrasonografist de la Clinica Sante Ungheni susține că în perioada pandemiei a crescut considerabil numărul persoanelor care apelează la examinarea ecografică. La Clinica Sante puteți face ECOGRAFIE la Centrele din Chișinău și Ungheni. Pentru programare puteți suna la linia verde Clinica Sante: 022 66 72 66

Cu ce probleme se adresează pacienții care au trecut prin infecția cu Covid ne spune specialistul Ștefan Chirtoacă, medic ecografie generală la Clinica Sante din Ungheni:

„Persoanele bolnave de COVID urmează un tratament medicamentos complex. Iar celor care au probleme cu ficatul, pancreasul, rinichii medicamentele duc la acutizarea acestor organe. În acest caz au nevoie de a face ecografia la aceste organe. Este foarte important ca pacienții să nu se prezinte imediat după boală, pentru a nu infecta personalul medical din instituție. Trebuie să avem grijă unii de alții”.

Ștefan Chirtoacă, medic cu o vastă experiență în ecografie generală. Îl puteți găsi la Centrul Medical Clinica Sante din Ungheni, str. Romana 35/E.

În cadrul Clinica Sante Ungheni consultă inclusiv: medic pediatru, terapeut, ginecolog, cardiolog, endocrinolog, dermatolog, mamolog, neurolog-pediatru.

Programare la numărul de telefon: 079 77 44 48

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE