10 analize pentru un cuplu sănătos

20 feb. 2023

Decizia de a deveni părinți, este fără îndoială, una dintre cele mai importante din viața unui cuplu. Totuși, uneori, dragostea, bunăstarea sau înțelegerea dintre cei doi, nu sunt suficiente pentru a aduce pe lume un copil. Potrivit statisticilor, unul din 6 cupluri se confruntă cu infertilitatea și e din ce în ce mai frecventă, această problemă fiind inclusă în primele 5 maladii ale societății de către Organizația Mondială a Sănătății.

”Pentru mai multe cupluri, din cauza infertilității, conceperea unui copil este foarte dificilă. În ultimii 10 ani aceasta problemă se întâlnește în egală măsură atât în rândul femeilor cât și a bărbaților. Cauzele infertilității pot fi numeroase, din acest motiv, recomand ca înainte de concepere, realizarea a 10 teste de laborator pentru fiecare individual”, menționează Valentina Vlas, medic de laborator.

Analize pentru bărbați: spermograma, spermocultura, prolactina, testosteron, hemoleucograma completa, VSH, sumar de urină, glicemie, RPR, HIV1+2 (screening).

Analize pentru femei: AMH, prolactina, TSH, cultură secreție col uterin – identificare bacteriană și fungică (gratuit antibiogramă și antifungigramă, dacă este necesar), hemoleucograma completă, VSH, sumar de urină, glicemie, RPR, HIV1+2 (screening).

Aveți grijă de voi, iar dragostea voastră va da roade!

🫶 Vă așteptăm mereu, cu drag, în Centrele medicale Clinica Sante

La noi veți găsi analize de laborator la prețuri accesibile și specialiști profesioniști, gata să vă ghideze spre o sănătate puternică.

📞 Apelați cu încredere:
022667266
078667266

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE