De ce urocultura trebuie realizată anual?

3 feb. 2023

Potrivit unor studii în sănătate, din cauza crizei mondiale, din ce în ce mai mulți oameni au început să taie din cheltuieli și să tot amâne mersul la medic. Controalele regulate și analizele de laborator însă sunt o necesitate, indiferent de vârstă.

Infecțiile tractului urinar, de exemplu, pot fi asimptomatice și doar prin analiza examenului de urină și a uroculturii realizate anual, pot fi depistate rapid și sigur.

🧪 Urocultura are rolul de a depista infecțiile tractului urinar și factorii care le-au declanșat. Analiza determină cantitatea germenilor per mililitru de probă examinată și clasificarea acestora pe grupe. O infecție la care s-au înregistrat peste 100.000 de colonii trebuie tratată eficient și la timp, pentru a fi evitată afectarea gravă a structurii sau funcționalității rinichilor.

👆 Această analiză de laborator se recomandă în cazul simptomelor comune ale infecțiilor urinare, cum sunt: urinările frecvente, însoțite de usturime sau de dureri, mirosul neplăcut al urinei sau durerile din zona renală.

Sănătatea voastră este prioritatea noastră!

Vă așteptăm în Centrele medicale Clinica Sante, de luni până sâmbătă.

Nu este nevoie de programare!
📞 Apelați-ne cu încredere!
022667266
078667266

medic urocultura
EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE