Cel mai solicitat pachet de analize al anului 2022

10 apr. 2023


😉 Ficatul nostru e ca o uzină activă în corp, care în combinație cu alte organe îndeplinește peste 500 de funcții. Niciun alt organ nu îi poate prelua rolul, iar preocuparea pentru buna lui funcționare e mai mult decât importantă.

Cu grijă pentru sănătatea voastră, Clinica Sante a actualizat cel mai solicitat pachet de analize al anului 2022 și îl oferă la un preț promoțional de doar 658 lei în loc de 940 lei. Pachetul conține 19 analize de bază și este destinat pentru un diagnostic timpuriu al patologiilor ficatului, pancreasului și vezicii biliare.

👩🏻‍⚕️ Valentina Vlas, medic de laborator: „Acest set de analize este indicat pentru diagnosticul afecțiunilor ficatului, vezicii biliare și a pancreasului, patologii frecvent întâlnite în ultimii ani!”

👉 Iată ce conține acesta:
Hemoleucograma completă, VSH, Bilirubina totală, Bilirubina indirectă, Bilirubina directă, Trigliceride, ALT, AST, GGT, Glicemie, Uree serică, Amilaza serică, Colesterol seric total, Fosfataza alcalină, LDL colesterol, HDL-colesterol, VLDL, Lipide totale serice, Lipaza.

Sănătatea ta, prioritatea noastră!

💥 Promoție valabilă în toate Centrele Clinica Sante. Vă așteptăm cu drag de luni până sâmbătă. Vedeți care centru e mai aproape de casă și profitați de oferta noastră!

🌍 Centrele medicale Clinica Sante
Pentru mai multe detalii, apelați-ne la numerele de telefon:
📞 022667266
📞 078667266




EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE