Clinica Sante – mai aproape de tine!

28 oct. 2019
copii

Pentru că ne pasă de ceea ce își doresc pacienții, Clinica Sante își centrează activitatea pe depășirea așteptărilor lor.

Clinica Sante este mai aproape de fiecare pacient, prin deschiderea a 16 Centre Medicale aliniate la standardele de calitate europene. Ultimele doua Centre Medicale Sante au fost lansate la Varnița și Călărași. Iar pentru a fi și mai apropae de necesitățile pacienților cei mai buni specialiști de la Chișinău fac naveta la Centrele Medicale Sante raionale, acolo unde nu sunt acești specialiști, dar oamenii au nevoie de consultația acestora.

Calitatea serviciului prestat, indiferent de centru, fie acesta la Chișinău sau în una din localități unde Sante are centru medical este echivalentă. Consultațiile medicale sunt făcute de cei mai bini medicispecialiști: piadiatri, ginecologi, terapeuți, urologi, cardiologi etc., iar investigațiile de laborator se fac conform celor mai pretențioase cerințe astfel încât pacientul să aibă toată încrederea în veridicitatea rezultatelor

Prețuri mai mici decât în spitalele de stat!

Pentru a răspunde nu doar la cerințele față de calitatea serviciului medical, dar și la posibilitățile financiare a pacienților Clinica Sante elaborează sistematic pachete de analize medicale care economisesc nu doar din timpul pacienților, aceștia nu trebuie să vină de mai multe ori, dar și din bugetul acestora destinat pentru sănătate.

Importanța analizelor medicale nu trebuie subestimată deoarece de corectitudinea diagnosticului stabilit în baza investigațiilor depinde eficiența tratamentului. Medicii nu mai sunt puși în fața situației să ghicească diagnosticul, laboratorul care le stă la dispoziție și posibilitățile exhaustive ale acestuia îi oferă posibilitatea să găsească exact cauza bolii, dar nu să trateze doar simptomatica.

Consultații gratuite

Pentru persoanele care nu se decid să vină la o consultație, clinica sante organizează sistematic promoții care includ consultații gratuite la cei mai buni medici specialiști. Pentru a afla când poți beneficia de o consultație gratuită nu ai decât să suni la linia verde Clinica Sante 022 66 72 66.

Mereu suntem deschiși și pentru întâlnirile face to face cu toți cei care încă nu știu despre Clinica Sante sau care au să ne sugereze idei pentru îmbunătățirea serviciului medical prestat.

De menționat că Clinica Sante organizează de câteva ori pe an zilele ușilor deschise, când fiecare doritor poate să vină și să vadă fiecare cabinet, dotările tehnice, atmosfera din cadrul clinicii, să discute cu medicii și bineînțeles să primească surprize sănătoase. Contactele centrelor medicale Sante le găsiți la: Chișinău, Strășeni, Orhei, Hîncești, Soroca, Briceni, Edineț, Călărași, Varnița, Ungheni și Bălți.

În fiecare zi e ziua ușilor deschise

De fapt, ușile Clinicii Sante sunt mereu deschise pentru toți și nu este nevoie să așteptați o zi specială. Mai mult decât atât dacă nu vin pacienții la noi, salutăm invitațiile de a veni cu medicii noștri mai aproape de pacienți.

Astfel cei mai buni medici specialiști: terapeut, alergolog, urolog, ginecolog, nutriționist și cardiolog au oferit consultații în aer în cadrul „Zilelor sănătății” organizate la Orhei. Persoane din toate colțurile Moldovei, care au participat în cadrul evenimentului, au beneficiat de consultații profesionale din partea doctorilor Clinicii Sante. Specialiștii noștri nu doar tratează, dar și inspiră copiii să pledeze pentru practicarea meseriei de doctor.

Aici totul impresionează

Elevii de la Liceul Teoretic „Orizont” au fost în vizită la laboratorul Clinica Sante. Cezar, unul din cei mai ingenioși copii, impresionat de cele văzute a promis că va fi genetician și va salva omenirea. Clinica Sante nu i-a dezamăgit așteptările față de serviciile prestate de un laborator. „M-a impresionat totul”, a spus ferm Cezar.

Iar pentru părinții ai căror copii se tem de ace și din acest motiv evită să dea analize de sânge a copilului, psihologul Aurelia Bălan, care a venit cu fiul ei la Clinica Sante să treacă câteva analize inclusiv de sânge, recomandă: „Pregătiți-l de acasă pe copil. Luați o mină de la un pix, îl atingeți de mână și îi spuneți că în timp ce îi va fi colecatat sângele mina, sau mai simplu creionașul, se va colora în roșu. O să vedeți cum copilul va fi concentrat pe cum se colorează tubul și nu va plânge”.

centrele medicale Sante

Clinica Sante este Centrul medical pentru toți și pentru fiecare.

Rețeaua Națională de Centre Medicale Clinica Sante numără peste 70 de medici consultanți și face peste 800 de investigații de laborator cu 10% reducere.

Pentru detalii nu ezitați să apelați linia verde: 022 66 72 66.

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE