Clinica Sante Bălți, Str.Independenţei nr.37

Adresa
Str.Independenţei nr.37
Program
L-V: 7.00-17.00
Sb: 8.00-13.00
Telefon

Centrul Medical Clinica Sante din Bălți, sectorul Centru, se distinge prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite, cucerind recunoștința și încrederea pacienților în decursul timpului. Numeroasele întoarceri ale pacienților atestă satisfacția acestora în rezolvarea diverselor probleme de sănătate. Prin prezența medicilor renumiți în dermatologie și ginecologie, centrul devine un pol de atracție pentru cei ce caută expertiză în aceste domenii.

Ambianța profesională oferită face din Clinica Sante locul ideal pentru monitorizarea sănătății întregii familii, de la cei mici la cei mari. Asistenții medicali dedicați asigură recoltarea analizelor pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv pentru nou-născuți, gravide și persoane de vârsta înaintată, inclusiv prelevarea de probe ginecologice și urologice.

Un diagnostic corect reprezintă principala carte de vizită a acestui centru medical. Politica de prețuri accesibile pentru analizele de laborator și consultațiile medicale îl face accesibil pentru toți cei ce doresc să beneficieze de servicii medicale de calitate. Pacienții revin cu încredere, iar echipa medicală dedicată este pregătită să sprijine cu devotament fiecare pacient în depășirea cu succes a oricărei patologii.

Serviciile Centrului Medical:
Specialiștii centrului medical
Liubov Maievschi, ginecolog
📍 Clinica Sante Bălţi
str. Independenţei nr.37
Programare: 079 77 44 74
Preț consultație: 300 lei
Consultație repetată: 250 lei
Sergiu Hohlan, dermatolog
📍 Clinica Sante Bălți
str. Independenței 37
Programare: 079 77 44 74
Preț consultație: 300 lei
EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE -15%