Echipa medicală

Clinica Sante pune un accent deosebit pe calitatea investigațiilor de laborator, pentru că un tratament nu poate fi eficient, dacă nu este identificată cauza exactă a bolii. Laboratoarele Clinicii Sante sunt dotate cu echipament de ultima generație, ceea ce reduce până la 0 factorul unei erori umane și este garanția unor rezultate exacte, primite în timpi utili. Diagnosticarea eficientă făcută inclusiv în baza rezultatelor investigațiilor de laborator stă la baza medicinei contemporane.
Rețeaua de Centre Medicale Clinica Sante le oferă pacienților nu doar investigații de laborator și servicii de imagistică medicală, dar și cei mai buni medici specialiști din 16 domenii: pediatrie, urologie, ginecologie, alergologie, neurologie, gatroenterologie, hepatologie, cardiologie, endcrinologie, cardiologie etc.
Îmbinarea acestor servicii medicale prestate de Clinica Sante le permite pacieților să fie mai sănătoși, astfel încât prin consolidarea eforturilor să punem „Un plus pentru sănătate”.

Specialitățile medicale

Tabelul medicilor Sante:

Profesii medicale Specialitatea Nr. medici
Medici cardiologi Cardiologie 6 medici specialiști
Medici dermatologi Dermatologie 1 medic specialist
Medici dermatovenerologi Dermatovenerologie 1 medic specialist
Medici endocrinologi Endocrinologie 9 medici specialiști
Medici gastrologi Gastrologie 4 medici specialiști
Medici ginecologi Ginecologie 28 medici specialiști
Medici hepatologi Hepatologie 2 medici specialiști
Medici imunologi Imunologie 1 medic specialist
Medici infecționiști Boli infecțioase 2 medici specialiști
Medici mamologi Mamologie 3 medici specialiști
Medici nefrologi Nefrologie 2 medici specialiști
Medici neurologi Neurologie 7 medici specialiști
Medici oncologi Oncologie 4 medici specialiști
Medici ORL ORL 3 medici specialiști
Medici ortopedici Ortopedie 1 medic specialist
Medici pediatri Pediatrie 17 medici specialiști
Medici alergologi Alergologie 3 medici specialiști
Medici proctologi Proctologie 1 medic specialist
Medici psihiatri Psihiatrie 1 medic specialist
Medici psihologi Psihologie 2 medici specialiști
Medici reumatologi Reumatologie 2 medici specialiști
Medici terapeuți Medicină generală 6 medici specialiști
Medici urologi Urologie 6 medici specialiști
Medici radiologi Ultrasonografie 5 medici specialiști
Medici cardiologi-pediatri Cardiologie-pediatrie 1 medic specialist
Medici gastgrologi-pediatri Gastrologie-pediatrie 1 medic specialist

Întrebări frecvente

Ce medici sunt disponibili la Clinica Sante Moldova?

La Clinica Sante Moldova veți găsi o gamă largă de doctori specialiști în diverse domenii medicale, inclusiv cardiologie, neurologie, ortopedie, ginecologie și pediatrie. Echipa noastră este formată din medici calificați și experimentați care oferă servicii de înaltă calitate.

Care sunt serviciile oferite de doctorii de la Clinica Sante?

Medicii specialiști de la Clinica Sante Moldova oferă o varietate de servicii medicale, inclusiv consultații medicale, investigații și analize de laborator, terapie fizică și reabilitare, precum și servicii de urgență și îngrijire continuă. Suntem dedicați să vă oferim îngrijire medicală completă și personalizată.

Cum pot programa o consultație la un medic specialist?

Pentru a programa o consultație cu un specialist de la Clinica Sante Moldova, puteți suna la numărul nostru de telefon +373 78 66 72 66 sau puteți folosi accesa site-ul sante.md. Veți fi ghidat prin procesul de programare și veți primi informații despre disponibilitatea specialiștilor noștri.

Care sunt avantajele de a alege medicii Clinicii Sante?

Clinica Sante din Moldova oferă avantajul de a avea medici specialiști în toate domeniile medicale sub același acoperiș. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de o îngrijire complexă, accesând o gamă largă de servicii medicale fără a fi nevoie să vă deplasați între diferite locații sau clinici. De asemenea, ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de îngrijire personalizate și de înaltă calitate.

Pot face o programare de urgență la medic?

Dacă aveți o problemă medicală urgentă, este recomandat să sunați direct la clinica pentru a solicita o programare de urgență. Personalul clinic va face tot posibilul pentru a vă oferi asistență medicală cât mai curând posibil, în funcție de disponibilitatea medicului și a resurselor clinicii.

Care sunt orele de lucru ale medicilor la Clinica Sante?

Programul medicilor la Clinica Sante poate varia în funcție de specializare, centru medical și de programul fiecărui medic în parte. Cel mai bine este să contactați clinica pentru a verifica programul specific al medicului dorit.

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE -15%