Clinica Sante Cahul str. Ștefan cel Mare și Sfânt 36, Nr.47

Adresa
str. Ștefan cel Mare și Sfânt 36, Nr.47
Program
L-V: 7:00-17:00
Sb: 7:00-12:00
Telefon

Clinica Medicală Sante din Cahul se distinge prin calitatea și modernitatea serviciilor sale în domeniul diagnosticului de laborator. Acest centru medical devine o alegere evidentă datorită experienței oferite și abordării profesionale a personalului său. Cu un personal medical extrem de prietenos și dedicat, Clinica Sante pune sănătatea fiecărui pacient pe primul loc.

Asistenții medicali din cadrul acestei clinici demonstrează o grijă deosebită în recoltarea analizelor, acoperind toate vârstele pacienților și având o atenție specială pentru cei mai mici dintre aceștia. Clinica Sante din Cahul efectuează inclusiv recoltarea probelor ginecologice și urologice, oferind astfel o gamă completă de servicii medicale.

Un alt avantaj notabil al acestui Centru medical sunt prețurile accesibile pentru analizele de laborator. Cu o abordare holistică, Clinica Sante se adresează părinților cu copii, femeilor de toate vârstele, gravidelor, bărbaților, persoanelor în etate și, în esență, tuturor celor care își doresc servicii medicale de calitate. Profesionalismul și dedicarea echipei Clinicii Sante fac din acest centru medical alegerea perfectă pentru cei care apreciază sănătatea și caută servicii medicale de încredere. Mulțumim pacienților pentru încrederea acordată și pentru că ne permit să contribuim la menținerea și îmbunătățirea stării lor de sănătate!

Serviciile Centrului Medical:
Specialiștii centrului medical
Bostan Veronica, ginecolog
📍 Clinica Sante Cahul
str. Ștefan cel Mare și Sfânt 36;
Programare: 078 77 44 06
Preț consultație: 350 lei
Consultație repetată: 300 lei
Demineț Sabina, obstetrician-ginecolog
📍 Clinica Sante Cahul
str. Ștefan cel Mare și Sfânt 36;
Programare: 078 77 44 06
Preț consultație: 450 lei
Munteanu Vladimir, reabilitolog
📍 Clinica Sante Chişinău
str. Pușkin nr. 12;
📍 Clinica Sante Cahul
str. Ștefan cel Mare și Sfânt 36;
📍 Clinica Sante Comrat
str. Pobeda nr. 53/1;
Programare: 078 66 72 66
Preț consultație: 250 lei
EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE -15%