Clinica Sante Chișinău, Malina Mică, str. Nicolae Testemițanu 29/7

Adresa
str. Nicolae Testemițanu 29/7
Program
L-V: 7.00-17.00
Sb: 8.00-13.00
Telefon

Clinica Sante, situată în sectorul Malina Mică din Chișinău, se distinge prin atmosfera sa prietenoasă și personalizată. Deși este un centru medical de dimensiuni reduse, aceasta oferă servicii complete de monitorizare a sănătății pentru toți membrii familiei, cu accent deosebit pe îngrijirea și evaluarea sănătății bărbaților.

Echipa medicală a Clinicii Sante se remarcă prin profesionalismul și dedicarea sa. Asistentele medicale sunt specializate în recoltarea analizelor pentru pacienți de toate vârstele, de la nou-născuți și gravide la persoane de vârsta onorabilă. De asemenea, oferă servicii de recoltare a probelor ginecologice și urologice, asigurând o abordare sensibilă și atentă.

Cu medici specializați în urologie, nefrologie și endocrinologie, Clinica Sante pune la dispoziția pacienților expertiză medicală de înaltă calitate. Prețurile accesibile pentru analizele de laborator și consultațiile medicale fac serviciile medicale accesibile pentru toată comunitatea.

Pacienții revin cu încredere la Clinica Sante datorită calității serviciilor oferite și relației de încredere construită cu echipa medicală.

Serviciile Centrului Medical:
Specialiștii centrului medical
Costina Groza, nefrolog
📍 Clinica Sante Chișinău
str. Nicolae Testemițanu 29/7
Programare: 078 11 99 55
Preț consultație: 350 lei
Consultație repetată: 250 lei
Octavian Taranov, urolog
📍 Clinica Sante Chișinău
str. Nicolae Testemițanu 29/7
Programare: 078 11 99 88
Preț consultație: 400 lei
Consultație repetată: 250 lei
EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE -15%