De ce plânge bebelușul tău?

9 ian. 2021
bebelus

Nopți nedormite, disperare și sentimentul de neputință.

Practic fiecare părinte a trecut prin aceste momente când te uiți la bebelușul care plânge fără întrerupere și nu știi cu ce îl poți ajuta.

Clinica Sante a elaborat un pachet de analize destinate primului an de viață a copilului, care vin să răspundă la întrebarea dacă plânsetul bebelușului nu ascunde patologii care să îi împiedice dezvoltarea armonioasă sau chiar îi pun viața în pericol!

Pachetul include analizele care arată funcționalitatea practic la toate organele bebelușului.

„Astăzi la copiii de vârsta 0-1 ani, destul de frecvent, se întânește icterul neonatal prelungit, hipotiroidia congenitală, infecția citomegalovirală, afecțiuni care dacă nu sunt diagnosticate și tratate la timp ar putea duce la tulburări de dezvoltare a copilului și anume: retard în dezvoltarea fizică și mintală, microcefalie secundară, hepatopatii, sindrom hiperbilirubinemic, imunodeficiențe secundare.

Reiterez, diagnosticarea precoce și tratamentul ulterior al acestor patologii, ar duce la micșorarea morbiditații și respectiv o dezvoltare armonioasă o copilului”, a atenționat Olga Bostanică, medicul pediatru din cardul Centrului Medical Clinica Sante.

Iar pentru interpretarea analizelor incluse în pachetul pentru bebeluși și indicarea unui tratament eficient Clinica Sante vă oferă în cadrul promoției și o consultație gratuită la cei mai buni medici pediatri.

Vă mulțumim că alegeți Clinica Sante!

Linia verde: 022 66 72 66/ 079 77 44 48

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE