Cele mai bune asistente medicale sunt la SANTE:„Nu există loc de greșeli în ceea ce facem noi”.

15 mart. 2021
asistente medicale

Una din prioritățile centrelor medicale Clinica Sante este selectarea asistentelor medicale care au o abordare individuală pentru fiecare pacient.

Fac parte din categoria de persoane care știu cum să țină piept stresului de la locul de muncă. Imaginați-vă cum de câteva zeci de ori, în fiecare zi, trebuie să calmeze omul din față, să-l privească în ochi cu toată deschiderea și încrederea că totul va fi bine, în timp ce îi introduce acul în venă, pentru a recolta sânge. Exact, vorbim despre asistentele medicale din sălile de recoltare a probelor sanguine.

Tatiana Cotos, asistentă șefă Clinica Sante: „Sunt asistentă medicală cu o experiență de 15 ani. Cred că profesia de asistentă medicală este una dintre cele mai nobile. Nu există loc de greșeli în ceea ce facem noi. Una dintre situațiile cu care ne confruntăm zi de zi în munca pe care o facem sunt pacienții extrem de stresați, mamele, părinții care tremură mai tare decât copiii. Zâmbetul, buna dispoziție este cheia succesului în relația cu pacienții. Foarte mulți pacienți sunt copii. Cel mai plăcut este când reușești după proceduri să-i vezi zâmbetul pe buze”

Galina Margine activează în cadrul Clinica Sante din Chișinău încă de la deschiderea primului Centru medical. Este îndrăgită de pacienți, în special de copiii, pentru că știe să găsescă limbă comună cu fiecare. Atunci când vede un copil cuprins de frică îi spune că înțepătura acului va fi la fel ca o mică mușcătură de țânțăraș, unul foarte mic. Unde mai pui că după recoltare, pe locul înțepăturii va fi aplicat un lipici cu personajele preferate ale celor mici.

Galina Margine, asistentă medicală Clinica Sante: „Trebuie să fii o persoană cu suflet mare ca să poți înțelege pacientul, să simți durerea pacientului, chiar dacă e vorba de doar o injecție sau recoltare”.

Mai mult, pentru cei care au o frică deosebită de ace, Clinica Sante a dotat toate centrele cu ochelari VR. Astfel în timpul recoltării pacientului i se pun ochelarii de realitate virtuală și el nu vede decât filmul preferat sau desenele animate in format 3D.

Clinica Sante este mândră de fiecare asistentă care face parte din echipa numeroasă și profesionistă a centrelor medicale. Ele reușesc să recoltează sânge de la cei mai problematici pacienți cu mare iscusință, inclusiv de la copii, chiar și din cei mai năzbătioși. Pe aceste doamne să știți că nu le mai sperie nimic.

Tatiana Cotos, asistentă șefă Clinica Sante: ”În cadrul muncii noastre de asistente medicale, nu avem timp de stres, supărări, încruntări. Suntem mereu cu un zâmbet larg deschis și cu buna dispoziție când intră pacientul.”

Asistentele medicale de la Clinica Sante sunt apreciate de pacienți pentru grijă și profesionalism.

EXPLOREAZĂ-ȚI
CORPUL
COMANDĂ
ONLINE